Привет,
намирате се в личното пространство на Таничка. Това е огледално копие на разхвърляната ми глава

петък, юли 04, 2008

неделя по пладне

По пътя Радотина- София се отклонихме някъде( честно казано и аз не знам къде точно) и скоро отбихме по тесен асфалтиран път , към изкуствен воден басейн с няколко "кея" и дървено мостче. На около километър и половина от колата си намерихме приветливо местенце, с галеща краката тревичка и нежна сянка на високи брези.
Тук правилата за риболов бяха почти същите като при чичкото с фургона, само дето рибата беше малко по- скъпа, но ние така или иначе почти нищо не хванахме.
Една бира време, разхвърляне на основния багаж и вече беше време за обяд. Сирене , домат, краставица и половин варена царевица.
След две разходки до колата за забравени вещи, реших да разгледам отвъдната страна на язовирчето, покрита с гъста борова гора, която ни пазеше от шума на магистралата. За да стигна по- бързо обаче избрах по- прекия път, който се оказа почти непроходим, покрит с къпинени гъсталаци, стволовете на които оставяха дебели кървави драскотини по краката ми. Реших да се върна при Яворчо, за да си поиграем на риболовци и просто да мързелувам под шарената сянка, защото краят на нашата съботно- неделна разходка наближаваше.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодарна съм за всяко мнение