Привет,
намирате се в личното пространство на Таничка. Това е огледално копие на разхвърляната ми глава

четвъртък, февруари 19, 2009

Установих че най- любимото ми занимание, което никога не ми омръзва е да спя.Харесва ми много повече от това да съм будна. Не знам дали този факт говори лошо за мен и за живота , който водя /в будно състояние/, но аз мисля, че не е толкова отчайващо, защото все пак ще прекарам в сън почти 1/2 от живота си, което е доста добре. Имайки предвид, че все пак някаква част от реалността ме прави щастлива, като статистика това означава, че със сигурност през половината от живота си аз съм и ще бъда напълно доволна от съществуването си. Ами останалата част... е тъмната половина....
За нея много може да се спори дали е плод само на моето нежелание да се справям с постоянно издигащите се пред мен спънки или както се казва "такъв ми бил късмета".
До скоро бях убедена, че ако много силно искам нещо със силата на мисълта си мога да го предизвикам. Правила съм го няколко пъти затова съм сигурна, че не е съвпадение или случайност, а наистина нещата се случват така, както съм ги подредила във въображението си без да упражнявам никакъв натиск върху реално случващите се събития, защото просто така съм пожела .
Обаче нещо тия дни не става. Явно магичните ми умения са се изчерпали. И ето искам го толкова много , че всеки ден се събуждам и си лягам с мисълта за него, обаче това не помага, то просто няма да се случи.
Или може би в действителност аз не го искам истински, може би предпочитам да мечтая за него. Ех, да знаехте само колко по-хубаво би било всичко не, не тук има някаква грешка. Ще проверя.

Блогът- на една годинка

Моята лична медия навърши годинка. Би трябвало да започва да прохожда. Преглеждайки писанията си установявам, че доста от нещата са с.... размазан фокус. Е, обещавам си за напред да бъда малко по- конкретна:)))